mN 1.2.3: More than 8 graph's?

Talks about metering
Post Reply
mstuetz
Posts: 110
Joined: Sun Dec 29, 2013 1:20 pm

mN 1.2.3: More than 8 graph's?

Post by mstuetz » Sun Apr 11, 2021 10:34 am

Just configured a new meter for my windwheel in mN.
In Layout I tried to place it on pos. 9, but only 8 are possible.
Is there a reason for that? :?:
Image

jeanmarc
Posts: 2134
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: mN 1.2.3: More than 8 graph's?

Post by jeanmarc » Sun Apr 11, 2021 10:47 am

Well, i like minimalist things ;) . I set a limit to 8, you can change into admin_layout.php line #85 max='8'

mstuetz
Posts: 110
Joined: Sun Dec 29, 2013 1:20 pm

Re: mN 1.2.3: More than 8 graph's?

Post by mstuetz » Sun Apr 11, 2021 5:49 pm

Ok, thx.
Can you pls. increase it in your next versions to e.g. 16? It shouldn't bother and I do not have to change this on every coming update manually.

jeanmarc
Posts: 2134
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: mN 1.2.3: More than 8 graph's?

Post by jeanmarc » Sun Apr 11, 2021 7:59 pm

yes i've done it, i guess 8 was enough.. it'll be 16

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests