123solar 1.6.8

Talks about solar stuff
Locked
ambramia
Posts: 25
Joined: Thu Apr 21, 2016 11:33 am

Re: 123solar 1.6.8

Post by ambramia » Tue Aug 09, 2016 11:54 am

Hi Jeanmark,
updated to 1.6.8.3 all ok but i see a little bug in my dashboard in new refreshing time the page scroll to right, sorry but I can not explain better, please see you it's too simple :lol:
web server apache
PHP version: 5.4.45-0+deb7u4

jeanmarc
Posts: 1858
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: 123solar 1.6.8

Post by jeanmarc » Tue Aug 09, 2016 12:04 pm

Hi ambramia,
Sorry but i don't see the issue. Can you post a screenshot "showing" what's wrong ?

ambramia
Posts: 25
Joined: Thu Apr 21, 2016 11:33 am

Re: 123solar 1.6.8

Post by ambramia » Tue Aug 09, 2016 12:31 pm

ok, I can not attach picture but you can see it here :oops:
https://drive.google.com/file/d/0B8Onkk ... lrV1U/view
it only makes the problem with firefox, chrome and iexplorer is ok :(
many thanks

jeanmarc
Posts: 1858
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: 123solar 1.6.8

Post by jeanmarc » Tue Aug 09, 2016 1:12 pm

Ok i see it now ;) Just add a <br> on the line 568

TonyP62
Posts: 97
Joined: Fri May 01, 2015 11:07 pm

Re: 123solar 1.6.8

Post by TonyP62 » Tue Aug 09, 2016 2:51 pm

jeanmarc wrote:The exported is calculated by PVo, i don't use extended data and it does show the export.
For that you need to send consumption, i believe if you set the 'test' for a day it should be calculated. (ps: don't send null values)
I have understand an important thing and how 123Solar and pvoutput works.
Great JeanMarc. You have given me a great solution. Thanks for all.

ambramia
Posts: 25
Joined: Thu Apr 21, 2016 11:33 am

Re: 123solar 1.6.8

Post by ambramia » Tue Aug 09, 2016 4:46 pm

jeanmarc wrote:Ok i see it now ;) Just add a <br> on the line 568
I tried so on file dashboard.php at line 568

Code: Select all

<br><hr width='80%' align='left'><br>
stopped and restart 123solar but do not solve the poblem.
I have to restart apache too?
Sorry but for me Php and more is "Arabic" :mrgreen:

TonyP62
Posts: 97
Joined: Fri May 01, 2015 11:07 pm

Re: 123solar 1.6.8

Post by TonyP62 » Tue Aug 09, 2016 4:48 pm

I want to thanks you, JeanMarc , because, after explanation, i was able to set a Sensor on the MeterN that use the 123Solar production. In 123Solar i have set MeterN for Consumption on pvoutput .
All is working fine for my desire. THANKS THANKS THANKS ! ! !
Now i must understand what meter buy and how to connect to my Raspy.

jeanmarc
Posts: 1858
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: 123solar 1.6.8

Post by jeanmarc » Tue Aug 09, 2016 6:07 pm

ambramia wrote:<br><hr width='80%' align='left'><br>
rather <br><br><hr width='80%' align='left'>

ambramia
Posts: 25
Joined: Thu Apr 21, 2016 11:33 am

Re: 123solar 1.6.8

Post by ambramia » Tue Aug 09, 2016 6:14 pm

All OK now, many many thanks Jeanmarc.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests