Search found 7 matches

by enrico.ubaldi
Mon Jul 03, 2017 10:26 am
Forum: 123solar
Topic: 123solar 1.6.9
Replies: 43
Views: 14773

Re: 123solar 1.6.9

Hi Jeanmarc, I have some issues with the latest version, I run PHP version: 7.1.6 and 123solar 1.6.9. All the checks in the admin panel are ok and the program runs smoothly during the day but it fails re-starting after night-time. In particular, I left the debug mode on yesterday and this is what I ...
by enrico.ubaldi
Tue Nov 29, 2016 7:31 pm
Forum: 123solar
Topic: Panel and dashboard not working in 1.6.9
Replies: 10
Views: 3430

Re: Panel and dashboard not working in 1.6.9

Hi Jeanmarc, ok I definitely solved the problem. Our neighbour shut down one of the power supplies of our shared panels system without letting us know (!). So the inverter was working but without 220V power supply (thus the FRQ=0). Now we reset the power supply and everything is working as expected,...
by enrico.ubaldi
Tue Nov 29, 2016 3:15 pm
Forum: 123solar
Topic: Panel and dashboard not working in 1.6.9
Replies: 10
Views: 3430

Re: Panel and dashboard not working in 1.6.9

Quick update. Now that I put a little more attention to some zeroes around in the dashboard (like voltage frequency which I think is FRQ, and current intensity and so on). https://s18.postimg.org/vlvwc7g7d/Screen_Shot_2016_11_29_at_15_13_11.png Maybe they're all due to the same problem of shifted in...
by enrico.ubaldi
Tue Nov 29, 2016 3:04 pm
Forum: 123solar
Topic: Panel and dashboard not working in 1.6.9
Replies: 10
Views: 3430

Re: Panel and dashboard not working in 1.6.9

Hi Jeanmarc, I think I finally got it. It was neither a problem of php nor apache/webserver. The issue was in scripts/protocols/aurora.php where the script was correctly catching the data from the inverter (as I was mentioning in the previous post). The fact is that the variable $FRQ = $dataarray[10...
by enrico.ubaldi
Fri Nov 25, 2016 11:13 am
Forum: 123solar
Topic: Panel and dashboard not working in 1.6.9
Replies: 10
Views: 3430

Re: Panel and dashboard not working in 1.6.9

Hi Jeanmarc, as strange as it could have got this morning the system re-started working by itself :shock: Regarding your point about the update procedure, I hope you don't mind if I go a little bit off topic as this is a question I have been wanting to ask since a while. I never got the correct upda...
by enrico.ubaldi
Thu Nov 24, 2016 3:56 pm
Forum: 123solar
Topic: Panel and dashboard not working in 1.6.9
Replies: 10
Views: 3430

Re: Panel and dashboard not working in 1.6.9

Hi Jeanmarc, I enabled debug and I got no error messages. I checked and /dev/shm is writable (both the memory files with the jsons are correctly created and populated) as $ cat /dev/shm/123s_LIVEMEMORY.json {"SDTE1":1479998987,"I1V1":0,"I1A1":0,"I1P1":0,"I2V1":0,"I2A1":0,"I2P1":0,"I3V1":0,"I3A1":0,"...
by enrico.ubaldi
Wed Nov 23, 2016 4:44 pm
Forum: 123solar
Topic: Panel and dashboard not working in 1.6.9
Replies: 10
Views: 3430

Panel and dashboard not working in 1.6.9

Hi, I am using 123solar since a while and now I have a strange problem. I am on archlinux with 4.8.10-1-ARCH kernel and apache running and working. I have 123solar at the 1.6.9 version installed and everything was working fine with PHP 7.0.13 and aurora $ aurora --version Aurora module versions: Mai...