KACO Powador web server

others protocols
jeanmarc
Posts: 1525
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: KACO Powador web server

Post by jeanmarc » Tue Jun 20, 2017 2:15 pm

You could either change the detailled daily csv /data/invt1/csv/YYYYMMDD.csv before dawn startup. That'd be the best way if you can retrieve the data when your inverter is asleep.

Or you could make a script that change the value in data/invt1/production/energyYYYY.csv, that's rather ugly imho ;)

Unlike meterN, you cannot run 2 instances of 123s in the same computer without getting problems (start/stop/memory sharing..)
I know systems with up to 9 inverters i didn't see the reason to run more than 1 instance :lol:

andy
Posts: 43
Joined: Wed May 04, 2016 10:25 am
Location: Ukraine
Contact:

Re: KACO Powador web server

Post by andy » Tue Jun 20, 2017 2:45 pm

Unlike meterN, you cannot run 2 instances of 123s in the same computer without getting problems (start/stop/memory sharing..)
you right
i start 2 instances and both stop monitoring about 1 hour(((
in my case 2 inverters build and connected to net in 2016
and 2 new inverters - in 2017
an i have 2 DIFFERENT tarifs (2016 and 2017y)
I have to make 2 groups of 2 inverters that would not be stacked together
How can i do it?

jeanmarc
Posts: 1525
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: KACO Powador web server

Post by jeanmarc » Tue Jun 20, 2017 4:34 pm

You can see each inverter separately, i don't think it's a big deal.
I should change the code to allow several instances to be on pair with mN.

andy
Posts: 43
Joined: Wed May 04, 2016 10:25 am
Location: Ukraine
Contact:

Re: KACO Powador web server

Post by andy » Wed Jun 21, 2017 2:35 pm

as i see groupping functionality allready in program

http://IP/123solar/index.php?selectinvt=1
or
http://IP/123solar/index.php?selectinvt=1,2
or
http://IP/123solar/index.php?selectinvt=2,3

just need to arrange this in the interface
right?

jeanmarc
Posts: 1525
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: KACO Powador web server

Post by jeanmarc » Wed Jun 21, 2017 4:38 pm

No you can't do that. You must choose one or all of them.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest